Nyomkövetés

A Nyomkövetés során a kutyák megtanulják azonosítani és követni a lábnyomokat, valamint jelzéseket adni előre elhelyezett tárgyakról. Ez a sport fejleszti a kutya kognitív képességeit, és erősíti a gazda-kutya kapcsolatot.

Leírás

A Nyomkövetés olyan sport, amelyben a kutyák a lábnyomokat követik egy előre meghatározott távolságon, és jelzéseket adnak az előre elhelyezett tárgyakról. Ez a sport fejleszti a kutya koncentrációját, problémamegoldó képességét és önbizalmát. A foglalkozások hétvégente kora reggel kerülnek megrendezésre, és kiváló lehetőség a gazdáknak, hogy még jobban megértsék és megismerjék kedvencük képességeit.

Feltételek

A Nyomkövetéshez szükséges a stabil fektetés és az alapengedelmes feladatok megléte.

Kiknek ajánljuk

A Nyomkövetést mindenkinek ajánljuk, aki szeretné, hogy kutyája még jobban fejleszthesse kognitív képességeit, valamint önbizalmát.

Árak

A Nyomkövetés foglalkozás díja 4.000.- forint.

Szükséges felszerelés

A Nyomkövetéshez nem szükséges speciális felszerelés, a foglalkozásra alkalmas póráz és hám elegendő. Minden más eszközt mi biztosítunk.

Időpontfoglalás

Az időpontfoglalás egyszerű és gyors. Csak kattints a ‘Foglalás’ gombra, és átirányítunk a foglalkozás időpontjához.

Pillanatképek

A képgalériánkban található képek a Nyomkövető foglalkozásokról készültek, ahol a kutyák izgalmas és kihívást jelentő nyomkövetési feladatokat oldanak meg. A képeken látható, hogy a kutyák milyen összpontosítással és lelkesedéssel végzik a feladatokat.