BH/IGP

A kutyás sportok királya, egy komplex életforma, mely magába foglalja az engedelmességet, az őrző-védő képzést és a nyomkövetést. Az IGP komoly kötelezettséget és elkötelezettséget igényel, és a mindennapi élet részévé válik, miközben az ősi kutyaösztönöket fejleszti.

Leírás

Az International Gebrauchshund Prüfung (IGP), vagyis a Nemzetközi Munkakutya Vizsgarend a kutyás sportok elitjébe tartozik. Ez egy komplex sportág, mely magába foglalja az engedelmességet, az őrző-védő képzést és a nyomkövetést. Az IGP nem csak egy sport, hanem egy életforma, ahol a mindennapi élet részévé válik a kutyázás. A képzések egyéni órák keretében zajlanak a hét különböző napjain.

Feltételek

Az BH/IGP nem való minden kutya gazdi párosnak. A kutyának megfelelő mentális és fizikai állapotban kell lennie, valamint a gazdinak is nagy elkötelezettséggel és kitartással kell rendelkeznie.

Kiknek ajánljuk

Ajánljuk az BH/IGP-t olyan gazdiknak, akik szeretnék a kutyájuk képességeit komplex módon fejleszteni, akik szeretik a kihívásokat, és akik képesek elkötelezni magukat egy komoly kutyás sportág iránt.

Árak

A képzések ára 30 percenként 5.000 Ft.

Szükséges felszerelés

Az BH/IGP speciális felszerelést igényel, melyeket az első találkozás alkalmával egyeztetünk.

Időpontfoglalás

Az időpontfoglalás egyszerű és gyors. Kattintson a „Foglalás” gombra, és automatikusan átirányítjuk Önt az időpontfoglalási oldalra, ahol kiválaszthatja a legmegfelelőbb időpontot.

Pillanatképek

A ‘Pillanatképek’ galéria a foglalkozásainkról készült képeket tartalmazza. Böngéssze végig, és kapjon betekintést a lenyűgöző BH/IGP világába!