Szolgáltatások

Szolgáltatásaink középpontjában a gazdik mindennapjainak megkönnyítése áll. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az élet egyszerűbb, zökkenőmentesebb legyen kutyával a hétköznapokban.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink sokszínűsége biztosítja, hogy mindig találj valamit, ami segít megkönnyíteni a mindennapjaidat, miközben kutyád biztonságosan és boldogan tölti az időt. Legyen szó felügyelt kutyafuttatóról, ahol kedvenced szabadon futkározhat, vagy kutyanapköziről, ahol megfelelő gondoskodásban részesül, miközben te dolgozol – mindig ott vagyunk, hogy támogassunk. Különleges figyelmet fordítunk arra, hogy a szolgáltatásaink számodra és a kutyusod számára egyaránt kényelmesek és élvezetesek legyenek. Hamarosan pedig tovább bővítjük kínálatunkat kutyapanzióval, hogy még több lehetőséget kínáljunk neked és kutyádnak.

Napközi

Az ACE Kutyasuli napközi szolgáltatása a tökéletes megoldás arra az időre, amikor dolgozol vagy elfoglalt vagy. Kutyád a nap folyamán játszhat és rohangálhat más kutyákkal, fedett és nyitott helyen, oktatói felügyelet mellett és persze simogatásban sem lesz hiány.

Felügyelt Kutyafuttató

A Felügyelt Futtató szolgáltatásunk a csoportos tanfolyamot végzett kutyusok számára biztosít lehetőséget, hogy minden pénteken 17:00-19:00-ig szabadon futkározhassanak.