Klub

Heti rendszerességgel várunk titeket a Klubfoglalkozásainkon, ahol a közös tanulás és játék izgalmai és örömei mellett az a cél, hogy még szorosabbra fűzzük a gazdi-kutya kapcsolatot.

Leírás

Az ACE Kutyasuli Klubfoglalkozásainak célja a közösség, a tanulás és a játék összekötése. Ezen foglalkozások keretében a kutyusok és gazdik különböző trükköket tanulnak, izgalmas feladatokat oldanak meg, és nagyokat játszhatnak. A klubfoglalkozások ideje alatt mind a gazdik, mind a kutyusok örömteli és hasznos időtöltésben lehetnek részesek, miközben a kölcsönös megértés és az együttműködési képességek fejlődnek.

Feltételek

A klubfoglalkozásokra csakis jól szocializált, nem agresszív kutyák jelentkezhetnek, és ez a lehetőség csak az ACE Kutyaiskola középfokú tanfolyamát sikeresen elvégzett kutyusok számára áll nyitva. Fontos, hogy a gazdik képesek legyenek behívni és maguknál tartani kutyáikat a foglalkozások idején. Az elengedések alkalmával kérjük, hogy vegyék figyelembe a pályán lévő különböző méretű és korú kutyákat, így biztosítva minden résztvevő számára a kellemes és biztonságos környezetet.

Kiknek ajánljuk

A klubfoglalkozásokat minden olyan gazdi-kutya párosnak ajánljuk, aki szeretne közösen tanulni, játszani és egy jó közösség tagjaként eltölteni az idejét.

Árak

A klubfoglalkozások díja 3.500 Ft/alkalom.

Szükséges felszerelés

A foglalkozásokra hozzatok magatokkal klikkert, sok jutalomfalatot és persze jó kedvet.

Időpontfoglalás

Az időpontfoglalás gombra kattintva továbbirányítunk a foglalkozásra jelentkezés oldalra. Kérjük, hogy jelentkezési szándékotokat legkésőbb a foglalkozást megelőző nap 10:00-ig jelezzétek.

Pillanatképek

A képgaléria alatt pillanatképeket találsz a klubfoglalkozásokról, ahol láthatod a kutyusokat és gazdikat a közös tanulás és játék örömében.