Rally Obedience

A Rally Obedience egy dinamikus sport, melyben a kutyavezető és a kutyája közötti folyamatos kommunikáció a legfontosabb. A sport szépsége, hogy a feladatok változatosak, a versenyek pedig több állomásból álló pályákon zajlanak, így mindig új kihívásokkal találkozhatunk.

Leírás

A Rally Obedience egy olyan sport, mely az engedelmességre épül, de a hangsúly a gazdi és a kutya közötti partneri együttműködésen van. A sport szépsége, hogy a kutyavezető folyamatosan kommunikálhat a kutyával, azaz bíztathat, dícsérhet, „csacsoghat”. A versenyek egy, több állomásból álló pályán zajlanak, ahol táblák jelzik az elvégzendő feladatot vagy feladatokat. Az állomások között lábnál követésben haladunk. A feladatok között szerepelnek: ül, fekszik, állj és ezek kombinációja, tarkítva irány- és tempóváltásokkal, bóják közti szlalommal, akadályon keresztüli ki- és behívással, ill. helybenmaradásra épülő feladatokkal. Változatos, hiszen mindig új kombinációkkal találkozhattok, ráadásul az sem mindegy, hogy egy-egy pályát mennyi idő alatt teljesítetek!

Feltételek

A Rally Obedience minden kutyának és gazdának nyitott. Nincs szükség korábbi tapasztalatra vagy speciális képességekre, csak a készségre, hogy új kihívásokat próbálj ki és élvezd a játékot a kedvenc négylábúddal!

Kiknek ajánljuk

A Rally Obedience sportot minden gazdának ajánljuk, aki szeretne mélyebb kapcsolatot kialakítani kutyájával, és szereti a változatos feladatokat. Erre a sportra kortól és mérettől függetlenül minden kutyus alkalmas.

Árak

A 30 perces foglalkozás díja 4.000.-/ kutyus.

Szükséges felszerelés

A Rally Obedience foglalkozásokon nincs szükség speciális felszerelésre. Mindössze a kutyát kényelmesen vezető pórázra és nyakörvre van szükség.

Időpontfoglalás

Az időpontfoglalás egyszerű! Csak kattintson a ‘Foglalás’ gombra, és átirányítjuk Önt a megfelelő foglalkozás időpontjához.

Pillanatképek

Tekintse meg a képgalériánkat, ahol pillanatképeket talál a Rally Obedience foglalkozásainkról. Láthatja, hogy a különböző szintű tréningek milyen örömet és kihívást nyújtanak kutyájának és Önnek egyaránt.

Hamarosan!