Hoopers Agility

A Hoopers Agility azoknak ideális, akik szeretnének egy kis fizikai kihívást belecsempészni a kutyájuk életébe, anélkül, hogy terhelnék az ízületeit. Az akadályok karikák, alagutak és hordók, nincsenek ugró akadályok.

Leírás

A Hoopers Agility egy egyedülálló és szórakoztató sport a kutyák fizikai és mentális fejlesztésére. Ez a sport arról szól, hogy a kutyák karikákon és alagutakon keresztül haladnak, hordókat kerülnek el, mindezt a gazdi irányítása mellett. Nincsenek ugró akadályok, ezért az ízületek sem terhelődnek túl. Ez a sport ideális azoknak a kutyáknak is, amelyek már idősebbek, illetve azoknak a gazdiknak, akik nem szeretnének a pályán szaladni.

Feltételek

A Hoopers Agility tréninghez nincs szükség különleges előképzettségre vagy eszközökre. A 6 hetes tanfolyamon mindent megtanulsz, amire szükséged van a sikerhez.

Kiknek ajánljuk

A Hoopers Agility-t mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének kutyájukkal együtt mozogni, de nem szeretnék, hogy kutyájuk ízületei túlterhelődjenek. Ajánlott idősebb, ízületi problémákkal küzdő, vagy alacsonyabb energiaszintű kutyáknak is, de minden aktív kutya lemozgatására is kiválóan alkalmas kihívás a több vizsga és versenyszint miatt.

Árak

A 6 hetes Hoopers Agility tanfolyam ára 49.000.- forint.

Szükséges felszerelés

A Hoopers Agility tréninghez nincs szükség különleges felszerelésre. Minden szükséges eszközt biztosítunk a helyszínen.

Időpontfoglalás

Az időpontfoglalás gyors és egyszerű. Kattints a ‘Foglalás’ gombra, és máris átirányítunk a foglalkozás időpontjához.

HAMAROSAN!

Pillanatképek

A képgalériánkban található pillanatképek a Hoopers Agility foglalkozásokról készültek. Láthatod, hogyan fejlődnek a kutyák és gazdáik a tanfolyam során, valamint milyen mókás és örömteli pillanatokat élnek át együtt.

HAMAROSAN!