Tanfolyamok

A tanfolyami rendszer előnyeit számos tényező adja mind a gazdák, mind a kutyák számára. Az egyik legfontosabb előnye, hogy a tanfolyamok során strukturált tananyagot követünk, amely előre meghatározott tematikus egységekből áll. Így a gazdik és kutyák lépésről lépésre haladhatnak, és fokozatosan sajátíthatják el a különböző készségeket és ismereteket.

Tanfolyami rendszer

A tanfolyami rendszer lehetővé teszi a csoportos foglalkozásokat, ahol a gazdák és kutyák más párosokkal is találkozhatnak. Ez elősegíti a kutyák szocializációját, valamint lehetőséget ad a gazdáknak tapasztalatok és tanácsok cseréjére.

Továbbá a tanfolyamok során tapasztalt kiképzők és segédek irányítják a foglalkozásokat, biztosítva ezzel a hatékony és szakszerű képzést. A kiképzők személyre szabott tanácsokkal és útmutatással segítik a kutya-gazda párosokat, hogy a lehető legjobban fejlődjenek.

A tanfolyami rendszerben a gazdik és kutyák együtt haladnak a képzés során, ami elősegíti a közös fejlődést és a mélyebb kapcsolat kialakulását. A rendszeres együtt töltött idő erősíti a kötődést, és lehetővé teszi, hogy a gazdik megismerjék kutyájuk egyedi személyiségét és igényeit.

Összefoglalva, a tanfolyami rendszer által nyújtott struktúra, szakértői útmutatás és közösségi élmény elősegíti a hatékony és élvezetes tanulást, valamint a gazdák és kutyák közötti harmonikus kapcsolat kialakulását.

Ovi

A kutyaovi kulcsfontosságú szerepet játszik a fiatal kutyák szocializációjában és a korai életkori kihívások kezelésében. Az ACE Kutyaiskolában ingyenes kutyaovi lehetőséget biztosítunk 7 hónapos korig, így a gazdik és kedvenceik támogatást kaphatnak ebben a döntő jelentőségű időszakban. A foglalkozások során a kölykök megfelelő szocializációra tanulnak, ismerkednek más kutyákkal és emberekkel, miközben a gazdik segítséget kapnak a fiatal korral járó kihívások kezeléséhez. Mindez elősegíti a harmonikus és kiegyensúlyozott felnőtt kutyává válást, amely a gazdák és kutyák közötti boldog kapcsolat alapja.

Alapfok

Az alapfokú tanfolyam 6 hetes időtartam alatt alapvető engedelmességi feladatokon keresztül formálja a kutya-gazda párost, és egy stabil alapot biztosít a közös munkához. A tanfolyam során az alapvető ösztönkezelési technikákat is elsajátítják a gazdik, ami segíti őket a kutyájuk viselkedésének irányításában és harmonikus kapcsolat kialakításában. Továbbá, a talált és kínált élelemmegtagadás alapjait is megtanulják, amely nélkülözhetetlen a biztonságos és egészséges viselkedés kialakításához. Az alapfokú tanfolyam így egy átfogó képzést nyújt, amely elősegíti a kutya-gazda párosok sikeres és boldog együttműködését.

Középfok

A középfokú tanfolyam célja, hogy a kutya-gazda párosok szintet lépjenek a kiképzésben, és a magasabb szintű kézben tarthatóság fejlesztésére összpontosítsanak. A sikeres alapfokú vizsga elvégzése után a résztvevők olyan készségeket sajátíthatnak el, amelyek lehetővé teszik számukra a kutyájuk jobb irányítását és a közös munka finomítását. A középfokú tanfolyam során a kutya-gazda páros közötti kapcsolat tovább mélyül, amely hozzájárul a még jobb együttműködéshez és a harmonikus együttlét erősítéséhez. A tanfolyam segít abban, hogy a gazdák még magabiztosabbak legyenek kutyájuk kezelésében, és az együtt töltött idő még élvezetesebbé váljon mindkét fél számára.

Középhaladó

A középhaladó tanfolyamra azok jelentkezhetnek, akik sikeresen teljesítették a középfokú vizsgát. A képzés során a kutya távoli irányítása, magas szintű engedelmesség és kézben tarthatóság fejlesztése áll a fókuszban. A középhaladó tanfolyam célja, hogy a kutya-gazda páros kapcsolatát és összhangját tovább mélyítse, miközben a gazdik olyan képességeket sajátítanak el, amelyek alapfokon még elképzelhetetlennek tűntek.

A tanfolyam során a gazdik megtanulják, hogyan irányítsák és kezeljék kutyájukat akár távolabbról, valamint hogyan érjék el a még magasabb szintű engedelmességet. A középhaladó tanfolyam lehetőséget teremt arra, hogy a gazdák még jobban megismerjék és megértsék kutyájukat, és olyan szoros kapcsolatot alakítsanak ki velük, amely a mindennapi életben is kifizetődő és örömteli lesz.

Felsőfok

A felsőfokú tanfolyam a tanfolyami rendszerünk legmagasabb szintje, amelyre sikeres középhaladó vizsga után jelentkezhetnek a párosok. A képzés célja, hogy a kutyák minden körülmények között kezelhetők és kézben tarthatók legyenek.

A felsőfokú tanfolyam során a kutya-gazda párosok olyan szintre jutnak, hogy korábban elképzelhetetlen feladatokat is könnyedén teljesítenek, bárhol és bármikor. Természetesen a kutyák fizikai korlátai betartásra kerülnek, tehát repülni nem fognak. 🙂 Azonban a képzés során a gazdik és kutyusaik olyan összhangban és harmóniában dolgoznak, amely lehetővé teszi számukra a magas szintű képzésben rejlő örömök és eredmények kiaknázását. A felsőfokú tanfolyam eredményeképpen a párosok szorosabb kapcsolatot alakítanak ki, és a kutyák képesek lesznek a legkülönbözőbb helyzetekben is teljesíteni a rájuk bízott feladatokat.

Mini tanfolyamok

A mini tanfolyamok célja, hogy a résztvevők egyes, speciális területekre fókuszálva mélyebben elsajátítsák az adott témát. Ilyen tanfolyamok lehetnek például a klikkeres tanítás formálással, szimat tanfolyam és más hasonló specializációk.

Ezek a rövidebb, tematikus képzések lehetővé teszik a kutya-gazda párosok számára, hogy egy adott területen fejlesszék képességeiket, és új ismereteket szerezzenek. Az előfeltételek általában nem szükségesek a mini tanfolyamokhoz, így szélesebb kör számára elérhetők és alkalmazhatók.

A mini tanfolyamok során a résztvevők intenzívebb képzésben részesülnek az adott témában, ami lehetővé teszi számukra, hogy gyorsabban és hatékonyabban fejlődjenek a kiválasztott területen. Ezek a tanfolyamok ideálisak azoknak a gazdiknak, akik szeretnék bővíteni és elmélyíteni tudásukat egy adott témában, hogy még jobban tudják támogatni és fejleszteni kutyájuk képességeit.

Tanfolyamindítások

Az ACE Kutyaiskola számára elsődleges, hogy minden gazdi és kedvence számára megfelelő képzést kínálhassunk. Ezért rendszeresen és folyamatosan indítunk új tanfolyamokat, hogy mindig találj te is és a kedvencednek megfelelőt. Legyen szó kezdő szintű tanfolyamokról, speciális képzésekről vagy akár profi kutyakiképző tanfolyamokról, nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt. Tekintsd meg aktuális tanfolyamainkat, hogy megtaláld a leginkább a te és kutyád igényeinek megfelelőt.