Kutyafuttató

A Felügyelt Futtató lehetőséget biztosít kutyád számára, hogy csoportos környezetben, oktatóink felügyelete mellett futkározhasson minden pénteken két órán keresztül.

Leírás

Az ACE Kutyasuli Felügyelt Futtató szolgáltatása a csoportos tanfolyamot végzett kutyusok számára kínál egy szabad, de mégis biztonságos helyet, ahol minden pénteken 17:00-19:00-ig kipróbálhatják futóképességüket, miközben szakképzett oktatóink gondosan figyelik őket. Ez a szolgáltatás ideális lehetőséget biztosít kedvenced számára a mozgásra és a játékra.

Feltételek

A Felügyelt Futtató szolgáltatásunk csak az iskolán csoportos tanfolyamot végzett kutyusok számára érhető el.

Kiknek ajánljuk

Ezt a szolgáltatást azoknak a gazdiknak ajánljuk, akik szeretnék, hogy kutyájuk szabadon mozoghasson, de mégis biztonságban legyen, és akik szeretnék, hogy kutyájuk társasági életében is részt vegyen.

Árak

A Felügyelt Futtató szolgáltatásunk bérlettel látogatható, melynek ára 10.000 Ft/10 alkalom. A bérlet 3 hónapig érvényes.

Szükséges felszerelés

Nincs szükség külön felszerelésre a Felügyelt Futtatóhoz.

Időpontfoglalás

A foglalás gombra kattintva átirányítunk a megfelelő időpontfoglalási oldalra, ahol egyszerűen és gyorsan foglalhatsz időpontot a Felügyelt Futtatóba.

Pillanatképek

A ‘Pillanatképek’ galériában megnézheted a Felügyelt Futtató foglalkozásaink pillanatait, hogy láthasd, mennyire élvezi kutyád a szabadban történő futást és játékot.