Alapfok

Ezen a szinten a gazdik elsajátíthatják a hatékony kommunikációt, amely lehetővé teszi számukra, hogy mélyebb kapcsolatot alakítsanak ki kutyájukkal. A képzés elvégzése után, a gazdik és kutyák közötti bizalmi kapcsolat erősödik, ami a további kutyaiskolai munka alapját jelenti.

Foglalkozás célja és feltételei

A tanfolyam célja nem csupán az, hogy a gazdák elsajátítsák az alapvető kutyakezelési technikákat, hanem sokkal többről szól. A fókuszban a gazdi-kutya páros közötti erős, bizalmon alapuló kapcsolat kialakítása és megerősítése áll. A tanfolyam segít megérteni a kutyák nyelvét, amivel nem csak a kommunikáció, de a kölcsönös megértés is sokkal harmonikusabbá válik. Ezzel együtt a tanfolyam remek alapot biztosít a további képzési munkához, mert megtanítja a gazdáknak, hogyan vezessék és motiválják kutyájukat a tanulási folyamat során.

A részvétel feltétele, hogy a kedvenc négylábú társ rendelkezzen az összes szükséges oltással. Ez nem csak a kutyák, de a gazdik és az oktatók egészségének megőrzése érdekében is elengedhetetlen. Előképzettség vagy korábbi tapasztalat nem szükséges. A tanfolyamra bármilyen korú és fajtájú kutyát várunk, aki nyitott az új ismeretek elsajátítására. Gazdáikat pedig arra bátorítjuk, hogy bátran merjék belevetni magukat ebbe a fejlődést hozó, örömteli tanulási folyamatba.

Tematika

A tanfolyamot 6 hétvégén át tartjuk, hetente egy alkalommal, mindegyik óra hossza 1,5 óra. Emellett a hétvégi órák mellett a hét közben is tartunk gyakorló órákat, ahol az elméletben tanultakat gyakoroljuk. Így összesen 13 alkalom a tanfolyam hossza.

Gyakorlóóra

Az alapfokú tanfolyamon a hétvégi órákban megszerzett ismereteket a hétközi gyakorló órák során lehet tovább csiszolni és gyakorolni. Ezek az órák nagyszerű alkalmat biztosítanak a gazdiknak és a kutyáknak, hogy elmélyítsék a hétvégén tanultakat, és magabiztosabban alkalmazzák az új technikákat. A gyakorló órákon külön figyelmet fordítunk az esetlegesen felmerülő hibák kijavítására és a problémák kiküszöbölésére.

Vizsga

A tanfolyam befejezésekor a résztvevők tudását egy vizsga során mérjük fel. Ez lehetővé teszi számukra, hogy lássák mennyit fejlődtek, és mi az ami még további gyakorlást igényel.

Árak

A tanfolyam díja 59 000 forint, amely magában foglalja mind a tanfolyami, mind a gyakorló órákat. Ezzel biztosítjuk, hogy a gazdák és a kutyák a lehető legtöbbet profitálhassák a képzésből.

Extra lehetőségek

Mivel tudjuk, hogy minden kutya és gazdi egyedi, lehetőséget biztosítunk extra gyakorlóórák és pótórák igénybevételére. Ez segíthet abban, hogy azok a gazdák, akiknek esetleg több időre van szükségük egy-egy gyakorlat elsajátításához, extra támogatást kapjanak.

Foglalkozások

Behívás, Motiváció, klikker: Megismertetjük a gazdikat a kutyával való kommunikáció alapjaival, valamint bevezetjük őket a pozitív megerősítés és a klikker tréning technikáiba.

Ültetés, fektetés, lábhoz, koncentráció: Az alapvető parancsok elsajátítása és a kutya figyelmének központba állítása a középpontban áll ezen az órán.

Pórázszabály, Kapuszabály, helyben maradás: A pórázkezelés és a kapuhasználat alapelveit sajátítjuk el, valamint megtanuljuk, hogyan segíthetjük kutyánkat a helyben maradásban.

Tiltás alapfokon, élelem megtagadás: Ezen az órán megtanuljuk a helyes tiltást és az élelem megtagadásának technikáját.

Állj ültetés, koncentráció csoportban, behívás zavarásból, jutalmazástechnikák: Az eddig megtanultakat bővítjük és új készségeket sajátítunk el, mint például a csoportos koncentráció, a zavaró hatások közötti behívás és új jutalmazási technikák.

Felkészülés a vizsgára, összefoglaló, játékos feladatok: Az utolsó óra az eddig tanultak összefoglalása és a vizsgára való felkészülés jegyében zajlik.

Tanfolyamindítások

Az ACE Kutyaiskola számára elsődleges, hogy minden gazdi és kedvence számára megfelelő képzést kínálhassunk. Ezért rendszeresen és folyamatosan indítunk új tanfolyamokat, hogy mindig találj te is és a kedvencednek megfelelőt. Legyen szó kezdő szintű tanfolyamokról, speciális képzésekről vagy akár profi kutyakiképző tanfolyamokról, nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt. Tekintsd meg aktuális tanfolyamainkat, hogy megtaláld a leginkább a te és kutyád igényeinek megfelelőt.

Így zajlanak nálunk a tanfolyami órák

Tanfolyami óráink mindig vidám és barátságos légkörben zajlanak. Az oktatás során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kutyák és gazdik egyaránt jól érezzék magukat. A gyakorlatok, bár komoly koncentrációt igényelnek, mindig játékos formában kerülnek bemutatásra, hiszen a legjobb tanulás a játékon keresztül történik. A lenti képek éppen ezt a jó hangulatú, mégis hatékony tanulási folyamatot tükrözik. Képeinken keresztül betekintést nyerhetsz abba, hogy milyen nálunk egy-egy tanfolyami óra hangulata. Végignézve őket láthatod, milyen sok öröm, izgalom és fejlődés vár rád és kedvenc négylábú barátodra!