Obedience

Az Obedience egy világszinten elismert kutyás sport, amelyben a kutya és gazdája összehangolt csapatként működik. Ez a sport nem csak a kutyának nyújt fizikai és szellemi kihívást, hanem a gazdának is, mivel a cél az, hogy a kutya minden helyzetben megfeleljen a gazda elvárásainak és közösen teljesítsék a feladatokat.

Leírás

Az Obedience nemzetközi sport, az egész világon elterjedt és magas szinten űzött kutyás sportág. A célja, hogy a kutya és gazdája egy összehangolt csapatként működjön. Ez a sportág mentális kihívást és fizikai edzést nyújt a kutyának, és izgalmas hobbit jelent a gazdának.

Az Obedience sport alapvető célja, hogy a kutya mindig és bármilyen körülmények között úgy viselkedjen, ahogy a gazdája elvárja, legyen az otthon, nyilvános helyen vagy más kutyák jelenlétében. A 4 különböző szintű vizsgákon és versenyeken való részvétel lehetőséget ad a párosoknak, hogy megmérettessék magukat.

Feltételek

Az Obedience minden kutyának és gazdának nyitott. Nincs szükség törzskönyvre, és az eszközök mérete a kutya méretéhez igazodik.

Kiknek ajánljuk

Az Obedience sportot minden gazdának ajánljuk, aki szeret együtt játszani kutyájával és szereti a kihívásokat. Fajtatiszta és keverék kutyák, valamint különböző méretű kutyák is részt vehetnek.

Árak

A tréningek ára 5.000 Ft / 30 perc.

Szükséges felszerelés

Az Obedience sportágban az eszközök mérete a kutya méretéhez igazodik, így az első találkozás alkalmával a szükséges felszereléseket egyeztetni fogjuk.

Időpontfoglalás

Az időpontfoglaláshoz kattintson a foglalás gombra, és átirányítjuk Önt a megfelelő foglalkozás időpontjához.

Pillanatképek

Tekintse meg a képgalériánkat, ahol pillanatképeket talál az Obedience foglalkozásainkról. Élvezze a különböző szintű tréningeket és versenyeket bemutató képeket.