Ovi

A kutyaovi rendkívül fontos szerepet játszik a kölyökkutyák fejlődésében, hiszen ebben az életkorban alapvető, hogy megfelelő szocializációs lehetőségekkel találkozzanak. Az ovi ideális környezetet biztosít számukra, ahol a fiatal kutyák megismerhetik kortársaikat és különböző ingerekkel találkozhatnak, ami hozzájárul a kiegyensúlyozott és jól szocializált felnőtt kutyává váláshoz.

Foglalkozás célja és feltételei

A Kutyaovi foglalkozások fő célja a kölyökkutyák megfelelő szocializációja és a fiatal időszak kihívásainak kezelése. A foglalkozásokra való beiratkozás feltétele a teljes oltási háttér megléte és a kölyök maximum 7 hónapos kora. Ettől eltérni csak oktatói engedéllyel van lehetőség. A foglalkozásokra való érkezéshez szükséges felszerelés: hám vagy nyakörv, jutalomfalat és opcionálisan klikker. Az együtt töltött idő során számos fontos képességet és ismeretet sajátítanak el a kis négylábúak, amelyek később hozzájárulnak a harmonikus kutya-gazdi viszony kialakításához.

Tematika

Kutyaovinkban csoportos foglalkozásokat tartunk, melyek során a kölyökkutyák játékos, mégis strukturált környezetben sajátíthatják el a különböző készségeket és viselkedési normákat. A képzési rendszerünk egyszerű, a fogalmakat könnyen érthetően tálaljuk, így a gazdiknak is egyszerűbb a tanulás. Minden órának saját témája van, ezáltal a kutyusok és gazdik egyaránt gazdagodnak új ismeretekkel minden alkalommal. Az ovi nem szigorúan tanfolyam jellegű, így bármelyik órán csatlakozni lehet a témához, és nincs kötelező óraszám, amennyit a gazdi csak szeretne, annyit vehet részt a kutyusával. Az ovi nem csupán a kölyökkutyák szocializációjának eszköze, hanem a fiatal kutyák számára felmerülő kihívások kezelésében is segítséget nyújt.

Témakörök

  • A kölyökkutyák alapvető tanítása.
  • A póráz és más kutyaoktatási eszközök használata.
  • Meghatározni a játék határait: Meddig tart a játék?
  • Különböző betegségek és azok megelőzése.
  • Hogyan kommunikáljunk hatékonyan a „nem” parancsszóval a kölyökkutyáknak?
  • A motiváció szerepe a kölyökkutyák tanításában.
  • A táplálkozás alapelvei: Mit, mikor és hogyan adjunk enni a kiskutyának?
  • Az élősködők elleni védekezés fontossága.
  • Minden, amit az ivartalanításról tudni kell.
  • A klikkerrel történő oktatás alapjai.

Árak

A kutyaovi ingyenes szolgáltatásunk, hiszen célunk a kölyökkutyák számára a legjobb fejlődési lehetőség biztosítása. A helyszínen megtalálható egy becsületkassza, aminek összegét teljes mértékben jótékony célra ajánljuk fel.

Őket segítjük a bevétellel

A becsületkassza összegét teljes mértékben helyi állatvédő szervezeteknek juttatjuk, hogy ezzel is hozzájáruljunk a rászoruló állatok megsegítéséhez. Tudjuk, hogy sokszor a legkisebb segítség is óriási jelentőséggel bír, ezért fontosnak tartjuk, hogy a támogatás közvetlenül azokhoz kerüljön, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. Az ACE Kutyaiskola célja, hogy aktívan részt vegyen az állatvédelmi tevékenységekben, és ezzel is hozzájáruljon a közösségünk jobbá tételéhez.

Kutyaiskolánkon így zajlik a kutyaovi

Az ACE Kutyaiskola ovija a jó hangulat és a játékos tanítás jegyében zajlik. A kis kedvenceink számára az itt eltöltött idő nem csupán szórakozás, hanem egyben fejlődést is jelent. A gazdik számára pedig rengeteg hasznos információt, útmutatást és támogatást nyújtunk a kölyökkor sajátos kihívásainak kezeléséhez. A galéria képei mind a vidám pillanatokat, mind a tanulásban elért sikereket tükrözik, hogy látható legyen: a fejlődés nemcsak lehetséges, de örömteli is lehet a megfelelő környezetben.