Frisbee

A Frisbee egy szórakoztató és kapcsolatépítő sport, ahol a gazdi és a kutya együtt tanulnak és fejlődnek. Bármilyen méretű és fajtájú kutyával játszható, és három különböző ágazata is van, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Leírás

A frisbee az 1970-es évek elején robbant be Amerikában, azóta pedig szerte a világon népszerűvé vált. A sport három ága van: a leglátványosabb a freestyle, ahol rengeteg különféle dobás és trükk található. A másik két ág a távolsági dobás és az extra távolsági dobás. A frisbee bármelyik ága kiváló kapcsolatépítő, hiszen gazdi és kutya együtt tanulnak valami újat. Az együtt játszás során egymásra figyeltek, egymás mozgását követitek, így együtt fejlődtök.

Feltételek

Nincsenek különleges előfeltételei a frisbee foglalkozásoknak, minden korosztály és fajta számára nyitott. Csak a készség és az akarat szükséges, hogy új kihívásokkal szembesülj és élvezd a játékot a kutyáddal.

Kiknek ajánljuk

A frisbee-t minden kutyatulajdonosnak ajánljuk, aki szeretne szorosabb kapcsolatot kialakítani kutyájával, és szívesen tanul meg valami újat a kedvencével. Erre a sportra kortól és mérettől függetlenül minden kutyus alkalmas.

Árak

A 30 perces foglalkozás díja 4.000.-/ kutyus.

Szükséges felszerelés

A frisbee foglalkozásokhoz nincs szükség különleges felszerelésre, így az első találkozás alkalmával egyeztetni fogjuk.

Időpontfoglalás

Az időpontfoglalás nagyon egyszerű! Csak kattints a ‘Foglalás’ gombra, és máris átirányítunk a foglalkozás időpontjához.

Pillanatképek

Nézd meg a képgalériánkat, ahol pillanatképeket találsz a frisbee foglalkozásainkról. Láthatod, hogy a különböző szintű tréningek milyen örömet és kihívást nyújtanak neked és a kutyádnak egyaránt.