Középhaladó

Ez a kutyaiskola szintje a kihívások szeretetét és a siker élményét kínálja mind a gazdiknak, mind a kutyáknak. A képzés befejezése után a gazdik képesek lesznek a kutyájukkal való együttműködés új szintjeire lépni, ami az életük minden területére kiterjed.

Foglalkozás célja és feltételei

A középhaladó tanfolyamunk célja, hogy a már megszerzett ismereteket tovább mélyítsük és alkalmazásukat kiterjesszük a mindennapi élet szituációira. Arra törekszünk, hogy a kutyák és gazdáik képesek legyenek a tanultakat a legkülönbözőbb helyzetekben is alkalmazni, így biztosítva a kutyák magabiztos és kiegyensúlyozott viselkedését. Az általunk teremtett szituációk által, amelyekhez a kutyáknak alkalmazkodniuk kell, célunk, hogy a kutyák és gazdáik számára kifejlesszünk egy olyan készséget, amely segít nekik a mindennapi életben felmerülő kihívásokkal megbirkózni.

Ez a tanfolyam nem csupán a már megtanult képességek gyakorlására és elmélyítésére szolgál, hanem a közös munka és a kihívások által erősíti a gazda és a kutya közötti köteléket, valamint növeli a kutya bizalmát és önbizalmát. A tanfolyamra való jelentkezés feltétele a középfokú tanfolyam sikeres elvégzése, hiszen itt már a megszerzett tudást építjük tovább és alkalmazzuk a mindennapi élet helyzeteire.

Tematika

A középhaladó tanfolyam 6 szombati találkozót és heti egy gyakorló órát tartalmaz, összesen 13 alkalommal találkozunk. A találkozók során folyamatosan emelkedő ingerkörnyezetben dolgozunk, ahol a kutyusok koncentrációját és feladatvégrehajtási képességét fejlesztjük. Ezalatt a gazdák és kutyák közötti kommunikáció is tovább mélyül, miközben a kutyák alkalmazkodóképességét és bizalmát is erősítjük.

Vizsga

A tanfolyam végén lehetőség nyílik a megszerzett tudás szintjének felmérésére a vizsgán, amely a gyakorlatban is bemutatja, hogyan tudják a kutyák alkalmazni a tanultakat a mindennapi életben.

Árak

A középhaladó tanfolyam díja 59 000 Ft, amely tartalmazza a tanfolyami és a gyakorló órákat is.

Extra lehetőségek

Mivel tudjuk, hogy minden kutya és gazdi egyedi, lehetőséget biztosítunk extra gyakorlóórákra és pótórákra kérésre. Ez segíthet abban, hogy azok a gazdák, akiknek esetleg több időre van szükségük egy-egy gyakorlat elsajátításához, a saját tempójukban haladhassanak.

Foglalkozások

A középhaladó tanfolyam keretében változatos helyszíneken tartunk órákat, hogy a kutyáknak lehetőséget biztosítsunk a mindennapi környezetben történő feladatvégrehajtás gyakorlására. Az órák során a kutyák megtanulják, hogyan koncentráljanak a feladatokra a különböző helyzetekben, és hogyan alkalmazzák a megszerzett technikákat a mindennapi életben.

Ezek az órák rendkívül fontosak, mert itt a kutyák megtanulják, hogy az otthonukon és a képzési területen kívül is alkalmazzák a tanultakat. Például, az egyik alkalommal egy közeli parkban találkozunk, ahol a kutyáknak különböző ingerekkel kell szembenézniük, mint például más kutyák, emberek és különböző zajok. Ebben a környezetben megtanulják, hogy hogyan maradjanak nyugodtak és fókuszáltak, miközben a feladatokra koncentrálnak.

Az órák közben a gazdák és a kutyák közötti kommunikáció mélyül, a kutyák pedig megtanulják, hogyan használják a megszerzett technikákat és ismereteket a mindennapi életben. Az órák során a kutyáknak lehetőséget adunk arra, hogy különböző helyzetekben alkalmazzák a tanultakat, így erősítve a megszerzett készségeiket és növelve a bizalmukat.

Egy másik alkalommal pedig egy bevásárlóközpont parkolójában találkozunk, ahol a kutyáknak szintén számos különböző ingert kell feldolgozniuk, miközben a feladatokra koncentrálnak. Ez az alkalom lehetőséget ad arra, hogy a kutyák megtanulják, hogyan kezeljék a városi környezetben jellemző ingereket, és hogyan maradjanak nyugodtak és fókuszáltak a feladatok elvégzése közben.

Ezek az alkalmak rendkívül hasznosak a kutyák számára, hiszen a változatos helyszínek és ingerek által rájönnek, hogy a tanultakat bárhol és bármikor alkalmazni tudják. Az órák során a gazdák és kutyák közötti kötelék tovább erősödik, a kutyák bizalma pedig nő. Ez a közös munka és tapasztalat lehetővé teszi, hogy a kutyák magabiztosan és nyugodtan kezeljék a mindennapi élet kihívásait.

Gyakorlóóra

A hétvégi órákon megszerzett ismereteket a hétközi gyakorló órákon lehet tovább csiszolni és gyakorolni. A gyakorló órákon az esetlegesen felmerülő hibák kijavítására és a problémák kiküszöbölésére különös figyelmet fordítunk.

Tanfolyamindítások

Az ACE Kutyaiskola számára elsődleges, hogy minden gazdi és kedvence számára megfelelő képzést kínálhassunk. Ezért rendszeresen és folyamatosan indítunk új tanfolyamokat, hogy mindig találj te is és a kedvencednek megfelelőt. Legyen szó kezdő szintű tanfolyamokról, speciális képzésekről vagy akár profi kutyakiképző tanfolyamokról, nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt. Tekintsd meg aktuális tanfolyamainkat, hogy megtaláld a leginkább a te és kutyád igényeinek megfelelőt.

Így zajlanak nálunk a tanfolyami órák

Képgalériánkban betekintést nyújtunk a tanfolyami óráinkba. A képeken keresztül látható a jó hangulat, a játékos és örömteli tanulás. Hiszünk abban, hogy a képek sokkal többet mondanak, mint a szavak: a képek által a kutya és gazdija közötti boldog pillanatok, az új készségek elsajátításának öröme, és a tanulás közbeni szórakozás mind hozzátartoznak az élményhez. Szeretettel várunk minden kutyát és gazdit, hogy csatlakozzanak hozzánk és részesei legyenek ennek a csodálatos utazásnak!