Rólunk

A sikeres és hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen egy jó csapat, amelyben minden tag támogatja és segíti egymást. Az összetartó csapatban a különböző képességek és tapasztalatok összeadódnak, így a közös célok elérése sokkal könnyebbé válik. Egy jól működő csapatban az eredmények nemcsak jobbak, hanem a munka is élvezetesebb és motiválóbb lesz mindannyiunk számára. A pozitív légkör és az egymásra való odafigyelés alapvető ahhoz, hogy az egyéni fejlődés és a csoportos siker kéz a kézben járhasson. Nos, ilyen a mi csapatunk.

A csapat

Az ACE Kutyaiskola csapata számára a folyamatos fejlődés a legfontosabb érték és mottó. Mindannyian hiszünk abban, hogy a szakmai növekedés és az új ismeretek elsajátítása elengedhetetlen a kiváló minőségű szolgáltatások nyújtásához. Nem elégedünk meg a jelenlegi tudásunkkal, hanem folyamatosan képezzük magunkat, követjük a legújabb kutatási eredményeket és módszereket a kutyák nevelésével, viselkedésével és egészségével kapcsolatban.

A tapasztalatszerzés és a tudásmegosztás a csapat minden tagja számára fontos, hiszen így együtt tudunk fejlődni és még hatékonyabban segíthetjük a gazdikat és kutyáikat. Az ACE Kutyaiskola célja, hogy a gazdák és kutyáik közötti kapcsolat erősödjön, és közösen találják meg a harmóniát az együttélésben.

A legfőbb mércénk a boldog kutya-gazda páros, amely azt jelenti, hogy a sikerességünket az elégedett ügyfelek és kiegyensúlyozott, jól működő gazda-kutya kapcsolatok alapján mérjük. Az ACE Kutyaiskola csapata elkötelezett a folyamatos fejlődés mellett, és mindig arra törekszik, hogy a legjobb módszerekkel és megközelítésekkel segítse a kutyásokat életük minden területén.

A módszer

Az ACE Kutyaiskola módszerének középpontjában a gazdik képzése áll, hiszen a kutya-gazda páros összhangjának elérése a legfontosabb cél. Meggyőződésünk, hogy az oktatás során nem az a cél, hogy a kutyák csak a kiképzőkkel működjenek együtt, hanem a gazdik megtanulják, hogyan alakíthatnak ki harmonikus kapcsolatot kedvenceikkel.

Módszerünk több területről érkezik, és az egyéni igényekre szabott megközelítést részesítjük előnyben. Ahogyan az emberek oktatásában sem alkalmazható ugyanaz a módszer mindenki számára, a kutyák esetében is fontos megtalálni a legélvezetesebb, legjobb és leghatékonyabb megoldást az adott kutya-gazda páros számára.

 

Jutalmazás alapú szemléletet követünk, amely a pozitív megerősítésen alapszik. Legtöbb esetben klikkeres tréninget alkalmazunk, de nem ragaszkodunk mereven egyetlen módszerhez. A cél a kutya-gazda harmónia megtalálása és fejlesztése, ehhez pedig nyitottak vagyunk az egyéni igények és különböző technikák alkalmazására.

Az ACE Kutyaiskola elkötelezett a gazdik és kutyáik egyéni igényeinek figyelembe vételében, és arra törekszik, hogy a különböző módszerek segítségével minden kutya-gazda páros számára a legmegfelelőbb fejlődési utat találja meg.

Ahogy dolgozunk

Szeretnénk bemutatni, hogyan zajlik a napi munka az ACE Kutyaiskolában. A videógyűjtemény segítségével betekintést nyerhetsz a különböző képzési módszerekbe, a tanfolyamok hangulatába és a kutyákkal való folyamatos interakciókba. Nézd meg, hogyan dolgozunk azon, hogy a gazdik és kutyáik összhangban éljenek, és szerezd meg az első kézből való információkat arról, milyen élményekkel gazdagodhatsz nálunk.

Beszéljenek a képek

Szeretnénk bemutatni a kutyaiskolánkban zajló életet, a felejthetetlen pillanatokat és a sikeres tanulási élményeket. Ezen képek segítségével szeretnénk közelebb hozni az ACE Kutyaiskola mindennapjait, a gazdik és kutyák között kialakuló szoros kapcsolatot, valamint a fejlődés és öröm közös ünneplését.