Felsőfok

Ezen a szinten a gazdik a kutyaiskola legmagasabb szintű tudását sajátíthatják el, ami tovább erősíti a gazdi-kutya kapcsolatot. A képzés befejezése után a gazdik és kutyáik összehangolt csapatként képesek lesznek megoldani a legkomplexebb feladatokat és a mindennapokban is könnyedén alkalmazni a megszerzett tudást.

Foglalkozás célja és feltételei

A felsőfokú tanfolyamunk célja, hogy a kutyáink és gazdáink bepillantást nyerjenek a kutyakiképzés profi világába. A megszerzett ismereteket itt a lehető legmagasabb szinten alkalmazzuk, és a kutyák képességeit a maximumra hajtjuk. Az órákon a feladatokat emelt elvárások mellett, nagy pontossággal hajtjuk végre, amivel biztosítjuk, hogy a kutyák a legnagyobb hatékonysággal használják fel a tanultakat a mindennapi életben.

Ez a tanfolyam a kutyák és gazdáik közötti erős kötelék fenntartására és a kutyák bizalmának növelésére is fókuszál. Célunk, hogy a kutyák és gazdáik között olyan magas szintű kommunikációt és összhangot alakítsunk ki, ami a legnehezebb helyzetekben is segíti őket. A tanfolyamra való jelentkezés feltétele a középfokú tanfolyam sikeres elvégzése.

Tematika

A felsőfokú tanfolyam 6 szombati találkozót és heti egy gyakorló órát tartalmaz, összesen 13 alkalommal találkozunk. A tanfolyam során a gazdák és kutyák képességeit a maximumra hajtjuk, és a kutyáknak a legnagyobb hatékonysággal és pontossággal kell elvégezniük a feladatokat. Ez a tanfolyam lehetővé teszi a kutyák számára, hogy a tanultakat a legmagasabb szinten alkalmazzák a mindennapi életben.

Vizsga

A tanfolyam végeztével a kutyák tudását egy vizsgával mérik fel. A vizsga célja, hogy a gazdák és kutyák bemutassák a tanfolyamon megszerzett ismereteiket és készségeiket. A vizsga során a kutyáknak a lehető legmagasabb pontossággal és hatékonysággal kell elvégezniük a feladatokat.

Árak

A felsőfokú tanfolyam díja 59 000 Ft, amely tartalmazza a tanfolyami és a gyakorló órákat is.

Extra lehetőségek

Mivel tudjuk, hogy minden kutya és gazdi egyedi, lehetőséget biztosítunk extra gyakorlóórákra és pótórákra kérésre. Ez segíthet abban, hogy azok a gazdák, akiknek esetleg több időre van szükségük egy-egy gyakorlat elsajátításához, a saját tempójukban haladhassanak.

Foglalkozások

A felsőfokú tanfolyam órái nem csupán a kutyák és gazdáik közötti köteléket erősítik, de egyúttal a kutyák képességeit, éleslátását és koncentrációját is fejlesztik. Az órákon betekintést nyerünk a kutyakiképzés profi világába, melynek során minden tanult feladatot emelt elvárások mellett, magas pontossággal kell végrehajtani.

Az akadályos feladatokat távolsági feladattá alakítjuk, és előreküldésből várjuk el a teljesítésüket. Ezzel a módszerrel a kutyák önállóságát és problémamegoldó képességét erősítjük. Minden egyes akadály új kihívást és tanulási lehetőséget jelent számukra, és segít bennük a rugalmasság és alkalmazkodóképesség fejlesztésében.

A felsőfokú tanfolyam fontos eleme az extrém helyben maradás, ami azt jelenti, hogy a kutyának hosszabb időn keresztül, zavaró tényezők ellenére is helyben kell maradnia. Ez a feladat jelentős mértékben fejleszti a kutyák önkontrollját, és megtanítja őket arra, hogyan koncentráljanak és ellenálljanak a környezeti ingereknek.

A menet közbeni ültetés, fektetés is elengedhetetlen része a tanfolyamnak. Ez a gyakorlat nem csak a kutyák fizikai állóképességét és koordinációját fejleszti, de javítja az alárendelődési készséget és a gazda irányítási képességét is. A menet közbeni ültetés, fektetés gyakorlása során a gazdák és a kutyák közötti kommunikáció is mélyül, erősödik a kölcsönös bizalom és tisztelet.

A felsőfokú tanfolyam órái tehát nem csak a fizikai képességek fejlesztését szolgálják, hanem a kutyák mentális egészségét és érzelmi jólétét is elősegítik. Az órákon a kutyák és gazdáik közötti kapcsolat intenzívebbé válik, a kommunikáció erősödik, és a kutyák magabiztosabbá és önállóbbá válnak. Az itt megszerzett ismeretek és képességek nem csak a tanfolyam keretein belül, de a mindennapi életben is nagy segítséget nyújtanak.

Gyakorlóóra

A gyakorló órákon az esetlegesen felmerülő hibákat javítjuk, a problémákat kiküszöböljük, és lehetőséget adunk a hétvégi órákon megtanult elméletek gyakorlására. Ezen órák során a gazdák és kutyák mélyítik a középfokú tanfolyamon megszerzett ismereteiket, és a lehető legmagasabb szinten alkalmazzák a tanultakat.

Tanfolyamindítások

Az ACE Kutyaiskola számára elsődleges, hogy minden gazdi és kedvence számára megfelelő képzést kínálhassunk. Ezért rendszeresen és folyamatosan indítunk új tanfolyamokat, hogy mindig találj te is és a kedvencednek megfelelőt. Legyen szó kezdő szintű tanfolyamokról, speciális képzésekről vagy akár profi kutyakiképző tanfolyamokról, nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt. Tekintsd meg aktuális tanfolyamainkat, hogy megtaláld a leginkább a te és kutyád igényeinek megfelelőt.

Így zajlanak nálunk a tanfolyami órák

A tanfolyami óráinkon a jó hangulat és a játékos, mégis kihívást jelentő feladatok jellemzőek. A kutyák és gazdák egymást segítve, közös erővel oldják meg a feladatokat, miközben egyre magasabb szintű készségeket sajátítanak el. A képek beszélnek helyettünk – nézd meg, milyen jól érzik magukat a kutyák és gazdáik a tanfolyamainkon!