Őrző – védő

Az Őrző-védő tréning fantasztikus játék a kutyának, ahol a zsákmány megszerzése a cél. Minden kutya számára ajánlott, a félénktől az energikusig, és kiválóan fejleszti a kézben tarthatóságot.

Leírás

Az Őrző-védő tréning nem annyira durva, mint amilyennek hangzik. Ennek a foglalkozásnak a lényege, hogy a kutyusnak zsákmányt kell szereznie a gazdija utasításai alapján. Ez a fajta játék nagyon magas ösztönszinten zajlik, így garantált a kutya kimerülése és a gazdi számára is hatalmas élmény. Mindenképpen ajánlott a magabiztos, félénk és energikus kutyák számára is, mivel mindig olyan feladatokkal szembesülnek, amik kihívást jelentenek a számukra.

Feltételek

Az Őrző-védő foglalkozáshoz nincsenek különleges előfeltételek. Minden kutyának, függetlenül a mérettől vagy temperamentumtól, ajánlott a foglalkozás.

Kiknek ajánljuk

Az Őrző-védő tréninget mindenkinek ajánljuk, aki szeretne szorosabb kapcsolatot kialakítani kutyájával, és szívesen segíti őt a zsákmány megszerzésében. Félénk, bizonytalan kutyák esetében ez az egyik legjobb foglalkozási forma, mert segít az önbizalom felépítésében. Az energikus kutyáknak pedig remek módszer a lefárasztásra.

Árak

Az Őrző-védő foglalkozás ára 3.000.-/alkalom.

Szükséges felszerelés

Az Őrző-védő foglalkozásokhoz nincs szükség különleges felszerelésre. Csak egy hámra és egy pórázra lesz szükségetek.

Időpontfoglalás

Az időpontfoglalás egyszerű és gyors. Kattints a ‘Foglalás’ gombra, és máris átirányítunk a foglalkozás időpontjához.

Pillanatképek

Nézd meg a képgalériánkat, ahol pillanatképeket találsz az Őrző-védő foglalkozásainkról. Láthatod, hogy a különböző szintű tréningek milyen örömet és kihívást nyújtanak neked és a kutyádnak egyaránt.