Napközi

Napközinkben szeretettel várjuk a kutyusokat, akik egész nap rohangálhatnak és játszhatnak a többi négylábú barátjukkal, mindezt szakképzett oktatóink felügyelete mellett. Az időjárás sem jelent gondot, hiszen rendelkezünk fedett és nyitott területtel is.

Leírás

Az ACE Kutyasuli napközi szolgáltatása lehetővé teszi, hogy kedvenced biztonságos, szeretettel teli környezetben tölthessen el egy napot, miközben te dolgozol, vagy éppen más elfoglaltságaid vannak. Napköziben kutyád a nap folyamán szabadon rohangálhat és játszhat a többi kutyussal, miközben oktatóink szemmel tartják őket. Az esős idő sem jelent problémát, hiszen rendelkezünk fedett területtel is, ahol kedvenced pihenhet is, ha arra van szüksége.

Feltételek

A napköziben való részvételhez a kutyának jól szocializáltnak és egészségesnek kell lennie (nem agresszív). Bármilyen korú, nemű (kivéve tüzelő), méretű és fajtájú kutya részt vehet. Az étkezésre is figyelni kell: a kutyáknak lehetőleg minimum 1 órával a napközibe érkezés előtt javasolt enniük a gyomorproblémák elkerülése végett.

Kiknek ajánljuk

A napközi minden elfoglalt gazdinak ajánlott, aki szeretné, hogy kutyája biztonságos, jól felügyelt helyen töltse a napját, miközben ők dolgoznak vagy más elfoglaltságuk van.

Árak

A napközi díja 5.000 Ft/nap, vagy 50.000 Ft/11 alkalom előre fizetve. 17 óra utáni felügyelet előre egyeztetés és díj alapján lehetséges. Amennyiben a kutyusért 17:00-ig nem érkezik meg a gazdi, minden megkezdett fél óráért 3.000 Ft ügyeleti díjat számolunk fel.

Szükséges felszerelés

Nincs szükség külön felszerelésre a napközihez.

Időpontfoglalás

A foglalás gombra kattintva azonnal átirányítunk a megfelelő időpontfoglalási oldalra, ahol egyszerűen és gyorsan foglalhatsz időpontot a napközibe.

Pillanatképek

A ‘Pillanatképek’ galériában megnézheted a napközi foglalkozásaink pillanatait, hogy jobban képet kaphass arról, hogy milyen hangulatban telnek a napok kutyusoddal.